Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Bastille – Haunt

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

BastilleGlasto600Eens tijd voor iets anders. Geen liefdesverhalen tussen geliefden met bovennatuurlijke krachten, geen epische strijd tussen goed en kwaad in een universum heel anders dan het onze, geen magische krachten of ongewonze wezens of iets van deze soort. De laatste tijd draait het in de ya wereld vooral om boeken met een bovennatuurlijk tintje. Mij hoor je niet klagen. Ik houd het allermeest van boeken die me de doorgang naar een andere wereld aanbieden. Maar dat betekent niet dat er ook niet adembenemend mooie verhalen geschreven kunnen worden over het hier en nu, of over het verleden.

Neem nu ‘The Book Thief’ van Markus Zusak. Dan zetten we een paar stapjes terug in het geschiedenisboek, en bevinden we ons in de periode van de Tweede Wereldoorlog. Het gaat over de jonge Liesel, een boekendief, die vriendschap sluit met de Jood Max, die bij haar pleeggezin onderduikt. Boeken verbinden hen. Maar het is een periode van dood en duisternis, dus of Liesel en Max hier nog gelukkig gaan uitkomen, is de vraag. Binnenkort verschijnt de film in de bios, en het is een dikke aanrader voor iedereen. De bekende groep Bastille werd gebruikt voor de muziek in de trailer, en wel voor het wondermooie ‘Haunt’.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: Bastille – Haunt

  1. Eén van mijn favoriete boeken. Ik hoop dat ze hem mooi zullen verfilmen!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.