Logo-youngadults-site

Geschiedenis van een berg

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

geschiedenis van een bergEr was een tijd dat ik niet eens kon spreken. Misschien leerde ik spreken en schrijven zoals iemand met alles wat hij op straat vindt begint te knutselen, en daar niet mee op kan houden; het wordt almaar groter en grilliger en op een dag neemt hij zijn kleren en zijn tandenborstel en gaat hij in dat bouwsel wonen. Nu deze geschiedenis is opgeschreven, weet ik dat het niet was opdat iemand me zou vergeven, want dat heeft het leven zelf al gedaan, maar wel omdat ze van iedereen zijn, het verdriet, het verlangen en zelfs het geluk – want wat is geluk? Misschien zal hij of zij, na het lezen van deze geschiedenis, er net als ik getuige van zijn hoe de zon s avonds door een vrouw heen kan vallen. De gloed in het gezicht van de vrouw die ons laat kijken in de zon lang nadat hij is ondergegaan – ik kom uit een familie die dat soort dingen op prijs stelt. Blijf nog even zitten wachten op de sterren, omdat ook zij zichtbaar zullen worden, als sporen van een brand, jaren nadat die is gedoofd. Ook dat is een wonder.

 

bol.com

 

Titel: Geschiedenis van een berg
Auteur: Peter Verhelst
ISBN: 9789044622867

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Geschiedenis van een berg

  1. Hmm, is apart geschreven. Ergens maakt het me nieuwsgierig. Maar ik vraag me ook af of het niet te zweverig is. Iemand die het heeft gelezen?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.