Logo-youngadults-site

Argadwyn

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Argadwyn

Hadewig ontdekt op haar vijftiende dat haar moeder veel geheimen bewaakt. Wie haar vader is en waar hij woont, maar ook wie of wat ze zelf is.

Langzaam ontdekt ze dat ze uit een andere wereld komt en daar tot een magische familie behoort, de Aldych. Voor Hadewig verklaart dit waarom ze al jaren worstelt met zichzelf en haar plaats in deze wereld. Woest over het feit dat haar moeder haar het leven heeft ontnomen dat ze had moeten leiden, probeert ze wanhopig de oversteek te maken naar haar ware familie. 

Als dat na veel moeite lukt, blijkt dat Hadewig – van wie de ware naam Argadwyn is – ooit voorbestemd was een sleutelrol te vervullen binnen de Aldych. Ontheemd als ze is, kan het ritueel daartoe nu echter haar dood betekenen. 

De druk op Hadewig neemt toe, zeker als ze hoort welke offers er voor en door haar gebracht moeten worden. Als zij ook nog eens verliefd wordt op een jongeman die geheimzinnige banden heeft met de Aldych, staat haar wereld helemaal op zijn kop.

Hadewig/Argadwyn bevindt zich op een tweesplitsing. Wie is zij? Wie wil zij zijn? En is zij bereid de prijs te aanvaarden die zij en anderen voor haar keuze moeten betalen?

bol.com

 

Titel: Argadwyn
Auteur: Femke Dekker
ISBN: 9789490767488

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Argadwyn

  1. Deze wil ik zeker lezen:) Vooral ook omdat de cover inderdaad heel mooi is.

  2. Ik ook! De flaptekst klinkt veelbelovend en ik heb ook al even op de site van het boek rond gesnuffeld! Ben heel benieuwd!

  3. Femke Dekker houdt iedere maand een schrijfcafe in Zutphen. Ik was er eens bij en het was heel gezellig. Ze schreef zelf op papier, om het later over te nemen op de computer!
    Ik ben erg benieuwd naar dit boek!

  4. Ja he, en de omslag vind ik ook erg mooi 🙂

  5. Nou klinkt wel leuk vind ik 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.