Logo-youngadults-site

De redding van Callie & Kayden

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De redding van Callie & Kayden #2
Auteur: Jessica Sorensen

ISBN: 9789401601054

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Kayden is opgenomen in een ziekenhuis en het is onduidelijk wat met hem aan de hand is. Callie maakt zich verschrikkelijke zorgen, maar ze mag niet bij hem in de buurt komen. Iedereen wil de twee bij elkaar vandaan houden. Ondertussen is er aangifte tegen Kayden gedaan en is Callie de enige die hem kan redden, met haar getuigenis. Maar dat zal Kayden nooit van haar vragen, want dan moet ze haar eigen geheimen prijsgeven. In De redding van Callie en Kayden wordt de liefde van C&K nog verder op de proef gesteld. Vinden ze een manier om elkaar weer te zien, en te redden, of raken ze voorgoed van elkaar vervreemd? Jonge liefde was nog nooit zo spannend.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “De redding van Callie & Kayden

  1. Waarschuwing ;-). Ik vond dit deel minder dan het eerste deel, dat ik FAN FFING TASTISCH vond. Maar goed, het was nog altijd een plezierig leesavontuurtje, met een fijne road trip erin! 😉
    Heb ze in het Engels gelezen, weet niet hoe goed de vertaling is.

  2. @ Yuki: Dan ligt het dus niet aan mij!

  3. wow die is ook snel uit:P k moet nog deel 1 lezen:P

  4. Jaa! Ik ben nu net deel één aan het lezen! Dus ik heb de beschrijving van dit boek nog niet gelezen. Maar ik dacht dat het nog veel langer zou duren voor die vertaald en wel in de winkel lag! Ik ben nu over de helft van deel één dus ik denk dat ik deel twee er maar meteen achteraan lees. =)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.