Logo-youngadults-site

Anima Mundi I

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Anima Mundi I
Auteur: Elia Barceló

ISBN: 9789021449685

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De Kinderen van de clans zijn mutanten. Al honderden jaren leven ze onder de mensen zonder opgemerkt te worden. Maar nu ze met uitsterven bedreigd worden, moeten ze hun voorzichtigheid laten varen: ze hebben mensen nodig om hun voortbestaan veilig te stellen. De achttienjarige vriendinnen Lena en Clara ontdekken al snel dat het levensgevaarlijk is om in het gezelschap van de Kinderen van de clan te verkeren. Terwijl Clara zich in een explosieve liefdesaffaire met een mutant stort en zwanger raakt, wordt Lena ontvoerd door een kwaadaardig wezen. De ontvoering markeert het begin van een reeks mysterieuze gebeurtenissen die Lena steeds verder terugwerpen op zichzelf.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Anima Mundi I

  1. Deze wil ik wel graag gaan lezen, na wat hier beschreven staat klinkt hij gaaf!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.