Logo-youngadults-site

De test

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De test
Auteur: Joelle Charbonneau

ISBN: 9789045207933

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Malencia Vale wil niets liever dan uitverkoren worden voor De test. Ieder jaar worden uit de eindexamenkandidaten de beste studenten gekozen die hun kolonie Vijf Meren mogen vertegenwoordigen tijdens De test in de hoofdstad Tosu City. Van de bijna tweehonderd kandidaten mogen alleen zij die slagen doorstromen naar de universiteit om klaargestoomd te worden tot de toekomstige leiders van het Verenigde Gemenebest. Tot haar grote vreugde is Cia een van de uitverkorenen, maar haar blijdschap verandert snel in bezorgdheid als haar vader haar de avond voor haar vertrek vertelt over zijn ervaringen gedurende De test. Hij herinnert zich slechts flarden, maar heeft wel zijn leven lang nachtmerries over de gebeurtenissen van vijfentwintig jaar eerder. Gewaarschuwd door haar vader vertrekt Cia naar de hoofdstad waar De test zal plaatsvinden. Al snel komt ze tot de ontdekking dat haar vaders waarschuwingen terecht waren en dat ze op zichzelf aangewezen is, als haar kamergenoot haar probeert te vermoorden en de inhoud van de diverse testen niet alleen geestelijk, maar ook fysiek het uiterste van haar vragen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “De test

 1. Neem aan dat jullie de trailer ook kennen. We zijn nog op zoek naar Testlezers voor het tweede deel. Meld je aan via Facebook!

  http://youtu.be/PxLdEU8KDPo

 2. lijkt idd op THG, mr THG daar kan nix tegenop, et is zooooooo’n fantastisch boek!

 3. Ee mengeling van the hunger games, opstand en legend. Maar blijft een fantastisch boek! Ik kijk al uit naar het vervolg

 4. Volgens sommige recensies zeggen dat het een hunger games is waarvan je de tributen beter leert kennen.
  (Natuurlijk is het niet zo goed als de THG ;-))

 5. Ik wil deze ook lezen,

 6. Hij doet mij ook aan The Hunger Games denken! Lijkt me een leuk boek! 🙂

 7. ja:D dit boek ga ik sowieso lezen:D (doet m wel erg denken aan THG eigenlijk )

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.