Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Vampire Weekend – Unbelievers

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Onze favoriete vampiers zijn terug! We kunnen opnieuw elke week een aflevering van het vijfde seizoen van ‘The Vampire Diaries’ verslinden. En wat een geweldige eerste aflevering. Niet alleen werden we herenigd met onze hartverwarmende personages Damon, Stefan, Elena, Caroline, Matt, Jeremy en zelfs de nu menselijke maar daarom niet minder vervelende Katerine, ook het ene mysterie na het andere werd op ons afgevuurd. En dan hebben we ook nog de angstaanjagende Silas, die niet alleen heel Mystic Falls, maar zelfs mij achter mijn computer de stuipen op het lijf jaagt. Om te vieren dat een van de leukste series van het moment terug is, kun je deze Tuesday Tunes een liedje uit ‘I Know What You Did Last Summer’ beluisteren. De eerste aflevering van het vijfde seizoen werd meteen ingeleid met Unbelievers van Vampire Weekend. Heerlijk sfeerscheppend en lekker vrolijk.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.