Logo-youngadults-site

Het lot van Callie & Kayden

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Het lot van Callie & Kayden
Auteur: Jessica Sorensen

ISBN: 9789401600934

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Callie wordt op haar twaalfde verjaardag alles ontnomen. Het gevolg is dat ze zich gevoelsmatig afsluit en zweert nooit te vertellen wat haar is overkomen. Jaren later domineert haar pijnlijke verleden echter nog steeds Callie’s dagelijks leven. Alles verandert als ze de mysterieuze en aantrekkelijke Kayden ontmoet die net als zij is gewend aan lijden in stilte. Kayden doet er alles aan met Callie bevriend te raken, ook al blijft zij afstandelijk en in zichzelf gekeerd. Hoe meer Kayden probeert deel van haar leven te worden, hoe duidelijker het wordt dat Callie moet worden gered.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Het lot van Callie & Kayden

  1. Weet iemand hoe deel 2 heet?

  2. ben echt beniewd naar dit boek:D

  3. Dit was zo’n fantastisch prachtig echt boek! Ik heb ervan genoten. Het inspireerde me zelfs tot een eigen contemporaire new adult, zo’n mooi boek vond ik C&K. Ik heb het in het Engels gelezen en heb direct het vervolg gelezen. Helaas, dit was wel iets minder, maar dat drukt de pret van deel I absoluut niet.
    Lees en geniet!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.