Logo-youngadults-site

veronica roth

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Sssssuper leuk boek gelezen inwijding, in het engels dirvergent.

Het speelt zich af in de toekomst de wereld is opgedeeld in vijf facties zelfverloochening, onverschrokkenheid, vriendschap, oprechtheid en eruditie.

Je groeit op in een factie en op je zestiende kies je een andere en moet je een week worden ingewijd en moet je allemaal dingen doen die met die factie te maken hebben.

De hoofdtpersoon is beatrice die van zelfverloochening naar onverschrokkenheid ging maar tijdes haar inwijding gebeuren er allerlij rare dingen.

Ondertussen zitten oprechtheid en eruditie een plan te maken om oorlog te voeren met zelfverloochening en de rare resultaten beatrice inwijding hebben daar mee te maken….

De fans van the hungergames zullen dit boek zeker weten leuk vinden komt ook nog een film van en het derde boek is pas uitgekomen en natuurlijk komt er de broodnodige romantiek in voor…    😉

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “veronica roth

  1. Ik wil dat boek zo graag lezen! ik denk dat ik het zal kopen op de boekenbeurs en jou menig maakt mijn alleen nog maar zekerder dat het een goed boek is! 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.