Logo-youngadults-site

Preview De kracht van Onyx

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Firelight is de spannende serie over Jacinda – een draki, ze kan zich transformeren tot een draak. Eerdere delen in de serie zijn Firelight – ziel van vuur en Firelight – Achter de nevel. Nu met het derde deel – De kracht van Onyx – is de trilogie rond (er is trouwens nog wel een novelle “Breathless”). Als afsluiter hebben we dan ook een leuke preview voor jullie van het laatste deel; hoe zal het eindigen? Zal Jacinda overwinnen? Je leest het allemaal in dit spannende laatste deel!

Het verhaal
Miram is gevangen genomen door de Enkro’s en Jacinda, Tamra, Will én Cassian verzinnen een absurd plan om haar te redden: Jacinda zal zich ook laten oplsuiten. Na 24 uur zullen hun vrienden beide meisjes komen redden zodat ze voorgoed terug kunnen keren naar de kolonie, maar het loopt anders dan gepland. Er dreigt gevaar uit onverwachte hoek en de veilige afloop lijkt steeds verder weg…

Je leest hier een voorproefje van het spannende laatste deel in de trilogie van Sophie Jordan: De kracht van Onyx. Laat ons weten wat je ervan vindt!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.