Logo-youngadults-site

Preview T.H.E.B.W.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het is alweer een tijdje geleden dat we een preview voor jullie hadden. Maar we hebben aangeklopt bij de uitgeverijen en er weer een aantal voor jullie in petto. We beginnen met T.H.E.B.W van Risa Green. Het schijnt werkelijk een hilarische chicklit te zijn, waar je continu dubbel van het lachen ligt. Het tweede deel is ook al verkrijgbaar. Maar eerst kunnen jullie genieten van het leesfragment van T.H.E.B.W.! En vergeet niet om een reactie achter te laten, want wij zijn benieuwd naar jullie mening!

Het verhaal
Als de tante van Erin komt te overlijden, erft ze een kinderachtig roze plastic bol die zogenaamd wensen in vervulling moet laten gaan. Erin heeft geen idee wat ze ermee moet, totdat blijkt dat het ding echt werkt. Mooi, want misschien kan die bol er even voor zorgen dat ze mee mag met een exclusieve schooltrip, grotere borsten krijgt en Jesse haar leuk gaat vinden?!

Hier kun je het leesfragment van T.H.E.B.W. van Risa Green vinden! Gelezen? En heb je al gelachen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.