Logo-youngadults-site

Preview Het lot van Callie & Kayden

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De nieuwe sensatie vanuit de Verenigde Staten – New Adult. Dit genre richt zich op jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar en behandelt thema’s zoals uit huis gaan, seksualiteit, depressie en familieperikelen. We laten je graag een voorproefje lezen van een New York Times bestseller dat onder dit genre valt: Het lot van Callie & Kayden van Jessica Sorensen. Zodra je aan dit verhaal begint, kun je niet meer stoppen!

Het verhaal
Op Callie haar twaalfde verjaardag wordt alles haar ontnomen. Zes jaar later beheerst die verschrikkelijke gebeurtenis nog steeds haar hele leven. De mysterieuze Kayden is ook gewend om te lijden in stilte. En ook al weet hij dat hij beter uit de buurt kan blijven van Callie, doet hij er alles aan om deel uit te maken van haar leven. Maar zij blijft afstandelijk en in zich hoe meer hij beseft dat Callie gered moet worden.

Ga snel naar het voorproefje van deze bestseller en laat ons absoluut weten wat je ervan vindt!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Preview Het lot van Callie & Kayden

  1. Ja hebben hebben!

  2. k heb net de preview gelezen en …Whoa … dit boek moet ik dus echt sowieso lezen!!!

  3. Yep dit ga ik nu even lekker lezen!

  4. Wat een start ! Nu ben ik helemaal nieuwsgierig geworden naar de rest van het verhaal, wat zal hun lot zijn ?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.