Logo-youngadults-site

Stormgevaar – Het fluistereiland

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Stormgevaar – Het fluistereiland (#1)
Auteur: Elizabeth George

ISBN: 9789400502932

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Becca heeft een zeldzame gave. Als zij daardoor ontdekt dat haar stiefvader iemand heeft vermoord, is ze haar leven niet meer zeker Becca kan de gedachten van anderen lezen en dat is lang niet altijd handig. Het blijkt zelfs gevaarlijk te zijn. Wanneer ze ontdekt dat haar stiefvader een moordenaar is, loopt ze zelf ook gevaar. Becca’s moeder zorgt ervoor dat Becca een andere identiteit krijgt en stuurt haar naar een oude vriendin op een afgelegen eiland, zodat ze zich daar kan schuilhouden. Als ze echter op het eiland aankomt blijkt de vrouw net te zijn overleden… Vanaf dat moment is Becca op zichzelf aangewezen. Om te overleven sluit ze vriendschap met een paar eilandbewoners, maar als een van hen een mysterieus ongeluk krijgt, is alle aandacht opeens op Becca gericht, Wat als hierdoor haar ware identiteit bekend wordt?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Stormgevaar – Het fluistereiland

  1. Heb deze in het Engels gelezen, sfeervol boek dat me is bijgebleven!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.