Logo-youngadults-site

Nu of nooit

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Nu of nooit
Auteur: Harlan Coben

ISBN: 9789022566183

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Nu of nooit is de tweede actiethriller in de young-adultreeks van bestsellerauteur Harlan Coben. Deel 1 in de serie, Schuilplaats , werd internationaal lovend ontvangen.Mickey doet zijn best om het hoofd boven water te houden op zijn nieuwe school, maar dat wordt bemoeilijkt door een grote tragedie. Een van zijn klasgenoten, Rachel, wordt op koelbloedige wijze neergeschoten, en Mickey en zijn vrienden blijken opeens midden in een samenzwering te zitten. Mickey heeft al zijn slimheid en doorzettingsvermogen nodig om uit te zoeken wie Rachel heeft vermoord en om zichzelf en zijn vrienden te beschermen. Hij weet alleen niet tegen wie of wat.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Nu of nooit

  1. deel 1 was echt zo spanend. ik heb gelijk deze van de bieb gehaald. dit is echt mooi boek om te lezen. al je vragen worden beantwoord, die je had in deel 1. maar het verhaal gaat verder. ik kan niet wachten om deel 3 te lezen. ik raad het aan iedereen aan.

  2. deel 1 was echt zo spanend. ik heb gelijk deze van de bieb gehaald. dit is echt mooi boek om te lezen. al je vragen worden beantwoord, die je had in deel 1. maar het verhaal gaat verder. ik kan niet wachten om deel 3 te lezen. ik raad het aan iedereen aan.

  3. Hahah was gewoon van de uitgever

  4. Wie deze onverwachte verzender ook is, stuur er ook maar een 😛

  5. Dat lijkt me niet zo erg, Suzie !

  6. ik heb deze zojuist (ongevraagd/onverwachts) binnen gekregen. dus ik zal hem moeten lezen

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.