Geplaatst op 4 Reacties

Preview Violet – Heldin van de duisternis

Er was al een prachtige recensie geschreven over het verhaal. Amelie vond het verhaal 4 sterren waard en sprak lovend over de meer klassieke setting en de personages. Abigail Gibbs heeft haar hart al veroverd ze kan niet wachten tot het volgende deel. Was jij nog niet overtuigd van Amelie’s mening dat Violet – Heldin van de duisternis een must read is? Dan hebben wij het eerste hoofdstuk voor je als voorproefje van het debuut van Abigail Gibbs.

Het verhaal
Door een toevallige ontmoeting stort Violet in een wereld vol elegantie en schoonheid waar aristocratische vampiers wonen. Een plaats van waaruit geen ontsnapping mogelijk is… Onder die pracht en praal gaat een duisternis schuil, belichaamd in de knappe, maar gevaarlijke erfgenaam van de troon, Kaspar Varn. Als Violet en Kaspar zich overgeven aan een passie die hun gescheiden werelden overstijgt, ontdekken ze dat het een passie is die een prijs heeft.

Lees hier de preview van Violet – Heldin van de duisternis van Abigail Gibbs. Vergeet niet ons te laten weten wat je ervan vindt. Wij zijn namelijk erg nieuwsgierig naar de reacties.

4 gedachten over “Preview Violet – Heldin van de duisternis

  1. preview gelezen:D lijkt me echt een superleuk boek!!:D:D die ga ik dus zeker weten lezen:P

  2. Het boek is echt geweldig!!

  3. Wat leuk die voorproef! maakt me nog nieuwsgieriger naar het boek!!

  4. Ik ben wel benieuwd naar de rest van het verhaal =)

Geef een reactie