Logo-youngadults-site

Preview Violet – Heldin van de duisternis

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er was al een prachtige recensie geschreven over het verhaal. Amelie vond het verhaal 4 sterren waard en sprak lovend over de meer klassieke setting en de personages. Abigail Gibbs heeft haar hart al veroverd ze kan niet wachten tot het volgende deel. Was jij nog niet overtuigd van Amelie’s mening dat Violet – Heldin van de duisternis een must read is? Dan hebben wij het eerste hoofdstuk voor je als voorproefje van het debuut van Abigail Gibbs.

Het verhaal
Door een toevallige ontmoeting stort Violet in een wereld vol elegantie en schoonheid waar aristocratische vampiers wonen. Een plaats van waaruit geen ontsnapping mogelijk is… Onder die pracht en praal gaat een duisternis schuil, belichaamd in de knappe, maar gevaarlijke erfgenaam van de troon, Kaspar Varn. Als Violet en Kaspar zich overgeven aan een passie die hun gescheiden werelden overstijgt, ontdekken ze dat het een passie is die een prijs heeft.

Lees hier de preview van Violet – Heldin van de duisternis van Abigail Gibbs. Vergeet niet ons te laten weten wat je ervan vindt. Wij zijn namelijk erg nieuwsgierig naar de reacties.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Preview Violet – Heldin van de duisternis

  1. preview gelezen:D lijkt me echt een superleuk boek!!:D:D die ga ik dus zeker weten lezen:P

  2. Het boek is echt geweldig!!

  3. Wat leuk die voorproef! maakt me nog nieuwsgieriger naar het boek!!

  4. Ik ben wel benieuwd naar de rest van het verhaal =)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.