Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Radiohead – All I Need

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ja ja ja ja, jullie zien het goed! Voor de tweede keer op rij hebben we een knaller van een band voor onze Tuesday Tunes, zoals je in de literatuur wel de ‘klassiekers’ hebt, waarin bijvoorbeeld The Great Gatsby of Moby Dick een grote rol spelen. Keer op keer zijn de liedjes die de Tuesday Tunes naar jullie brengt te horen in een of andere Young Adult verfilming. Hoewel dat vaak muziek is die een wat jonger publiek aanspreekt – wat best logisch is aangezien Young Adult ook voor jongere lezers bedoelt is – passeren wel degelijk vaak gerenommeerde bands de revue. Vorige week was het de beurt aan Scorpions, nu hebben we Radiohead.

Radiohead is een Engelse alternatieve rockband – lees grunge rock – uit Oxfordshire, die al meer dan 15 jaar meedraait. Ondertussen hebben ze al zes albums op hun lijstje staan, en niets wijst erop dat er geen aanleiding meer is voor een nieuwe plaat. Ze zijn een van de drijvende krachten achter het laatste decennium van alternatieve muziek. Enkele van hun bekendste nummers zijn “Paranoid Android”, “Let Down” en “Jigsaw Falling Into Place”, en wie hun naam niet kent, verdient een tik op de vingers. In de tweede trailer van The Mortal Instruments – City of Bones is het liedje All I Need te horen. Wat vinden jullie ervan? Zijn jullie het ermee eens dat ze het alternatieve genre meer kleur geven?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.