Logo-youngadults-site

Dromendochter

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Dromendochter
Auteur: Laini Taylor

ISBN: 9789022564172

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Karou studeert kunstgeschiedenis in Praag en vult haar schetsboeken met monsters die al dan niet bestaan. Ze verdwijnt regelmatig voor mysterieuze ‘klusjes’ en spreekt een heleboel talen, waaronder een aantal niet-menselijke. En haar helderblauwe haar is niet afkomstig uit een flesje.

‘Wie ben ik?’ Dat is de vraag die Karou dag en nacht achtervolgt. En ze staat op het punt om erachter te komen…

Dromendochter is onder andere uitgeroepen tot beste young adult-boek van 2011 door Amazon US en UK, Publishers WeeklyThe Huffington Post en The New York Times. Het is het eerste deel van een trilogie.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

10 gedachten over “Dromendochter

 1. Weet iemand of de volgende delen inmiddels al vertaald zijn?

 2. Wow.. ik heb zelden zo’n goed boek gelezen en kan niet wachten om het volgende deel te lezen. Ik weet alleen niet hoe ik dit het beste aan kan pakken aangezien de bibliotheek dit boek niet schijnt te hebben. (Iemand tips?). Serieus ik kan niet wachten 🙁

 3. Hmm jammer, bij sommige boeken duurt dat vertalen soms echt lang 🙁

 4. Die zijn nog niet vertaald Belle11 , ik heb ook nog geen idee wanneer ze in nl komen

 5. Ik lees Dromendochter nu =D Weet iemand of Days of Blood and Starlight al vertaald is? En wat de titel in het Nederlands is??

 6. Ik heb hem in het engels gelezen. Echt een heel goed boek!! Ik wacht nu tot deel 2 in paperback uitkomt.

  Ik vind het echt leuk om te zien hoeveel engelse YA’s er tegenwoordig vertaald worden naar het Nederlands. Dat is een teken dat ze in ons landje ook steeds populairder worden. Heel goed!!

 7. Ik was erg verbaasd toen ik Dromendochter tegenkwam in de Selexyz, ik had er geen idee van dat het verhaal ook in het Nederlands vertaald was. Daughter of Smoke and Bone heb ik november 2011 al in één ruk uit gelezen, direct nadat het uitkwam. Nu, drie keer lezen verder, is het een van mijn favoriete boeken. Al sinds Days of Blood and Starlight uit is ben ik ernaar op zoek, binnenkort ga ik het maar eens bestellen.

  Erg benieuwd naar hoe het verder gaat met Akiva en Karou na het einde van het vorige boek…

 8. Deze ga ik zeker kope 🙂

 9. OMG. Deze wil ik zo graag lezen 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.