Logo-youngadults-site

De vreselijke belevenissen van Barnaby Brocket

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De vreselijke belevenissen van Barnaby Brocket
Auteur: John Boyne

ISBN: 9789022564547

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De familie Brocket is saai, alledaags en burgerlijk – tot hun grote genoegen! Als hun zoon Barnaby wordt geboren zijn ze opgetogen, maar hun vreugde slaat al snel om in schaamte en afschuw als blijkt dat Barnaby heel anders is dan andere kinderen. Barnaby zweeft. Hij doet vreselijk zijn best om op de grond te blijven, in een wanhopige poging om zijn ouders van hem te laten houden, maar het lukt hem gewoonweg niet. Op een dag is zijn moeder haar abnormale, beschamende zoon zo zat dat ze hem wegstuurt. Eenzaam, verdrietig en verslagen zweeft Barnaby weg, op zoek naar een plaats waar ze hem wel willen accepteren zoals hij is. En hij vindt op zijn weg genoeg fantastische mensen om hem te overtuigen van het feit dat niets hem gelukkiger kan maken dan gewoon zichzelf zijn.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “De vreselijke belevenissen van Barnaby Brocket

  1. Dit boek is super. Heb het zelf al gelezen

  2. Haha, Suuzie inderdaad! In de Ligusterlaan nummer 4 woonden meneer en mevrouw Duffeling. Ze waren er trots op dat ze doodnormaal waren en als er ooit mensen waren geweest van wie je zou denken dat ze nooit bij iets vreemds of geheimzinnigs betrokken zouden raken, waren zij het wel… (gek eigenlijk, dat het in de verleden tijd geschreven is)

  3. Het klinkt als een… Goed boek, maar het klinkt een beetje kinderachtig.

  4. Hahahah de eerst regel moet me meteen aan Harry Potter denken aan zijn oom en tante 😛

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.