Logo-youngadults-site

Zomerliefde

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Girl heart Boy 1 – Zomerliefde
Auteur: Ali Cronin

ISBN: 9789021808116

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Vier vriendinnen, drie vrienden. Allemaal worden ze dit jaar achttien. Cass is Miss Monogaam. Ashley is een flirt. Donna is een feestbeest. En Sarah? Haar vriendinnen plagen haar en noemen haar preuts, maar Sarah wacht gewoon op De Ware. Wanneer ze in Spanje tijdens de zomervakantie met haar ouders een romantische flirt beleeft met Joe, is Sarah over the moon – maar Joe houdt de boot af. Komt het goed, of is Sarah voor hem gewoon een zomerliefde?

Girl heart boy is een nieuwe serie over een hechte vriendengroep van vier meisjes en drie jongens die dit jaar allemaal achttien worden. 

Lees ook het tweede deel in de serie: Gezocht: lief meisje

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Zomerliefde

  1. Haha, leest me zuuuuper cliché in de ogen. Maar okay, misschien neem ik ‘m nog eens mee in de winkel! Want, toegegeven, het klinkt wel echt als zo’n zomerboek. Lekker lachen en zwijmelen bij het zwembad om dat boek en dan ondertussen eens geen worldchanging subjects. =)

  2. Lijkt me leuk voor een chicklit 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.