Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Death Cab For Cutie – The Ice Is Getting Thinner

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Kennen jullie Death Cab For Cutie nog? Denk terug aan de muziek van de Twilight Saga, en met name New Moon. Hét liedje van de film, ook te horen in de aftiteling en een prachtige videoclip met momenten van de film erin verwerkt. Heb je ‘m? Goed zo! Death Cab For Cutie is een Amerikaanse alternatieve rockband die al sinds 1997 bestaat. Na ‘Meet me on the Equinox’ waarmee ze de soundtrack van New Moon vereerden, was ik nieuwsgierig naar meer muziek van hen. Ik werd niet teleurgesteld. Wat een prachtige muziek, wat een betekenisvolle teksten, wat een wondermooie melodieën die je meeslepen. En wonder boven wonder hebben ze nog eens een Young Adult soundtrack met hun muziek verfraaid.

Deze keer is het geen verfilming, althans niet op het grote scherm. ‘The Ice Is Getting Thinner’ is te horen in Gossip Girl, in de allerlaatste aflevering van het eerste seizoen, ‘Much I Do About Nothing’. De muziek in Gossip Girl is altijd geweldig goed getimed en gekozen, en ook deze sluit perfect aan bij het trieste einde, wanneer Dan en Serena besluiten uit elkaar te gaan. Dan voel je de traantjes toch wil prikken in je ooghoeken!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: Death Cab For Cutie – The Ice Is Getting Thinner

  1. Haah, ik ken hun muziek door de films van de Twilight saga! Ik heb super veel geluisterd naar Meet Me On The Equox. De titel alleen al fascineerde me, hihi! Ik herinner het me nog wel van toen ik nog op de middelbare zat en ik door de mistige weilanden moest fietsen op weg naar school. Mijn ritje door niemandsland; een plek waar ik véél muziek heb gevisualiseerd, waaronder van het Twilight Saga en Death Cab For A Cutie. Als ik dit zo hoor, zou ik dus nog eens wat meer van hen moeten luisteren! =)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.