Logo-youngadults-site

Preview Herinneringen van een denkbeeldig vriendje

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Je zou maar een denkbeeldig vriendje hebben. Maar wie had dit vroeger niet? Matthew Dicks schreef hierover een hartverwarmend verhaal. Volgens de Cosmopolitan is het “Een onweerstaanbaar, ontroerend verhaal dat je met heimwee terug doet verlangen naar de vriendjes en vriendinnetjes uit je jeugd…’ Nieuwsgierig naar deze roman? Lees dan snel verder.

Het verhaal
Budo is dan wel het denkbeeldige vriendje van de autistische 8-jarige Max, maar dat wil niet zeggen dat hij níet bestaat. Wanneer Max wordt ontvoerd, is Budo de enige die weet waar Max is. Er is maar één probleem: Max is de enige levende persoon die Budo kan zien en met hem kan praten. Budo moet alles op alles zetten om zijn beste vriend te redden. Een prachtig, ontroerend en bovenal verrassend verhaal over vriendschap, opoffering en de kracht van verbeelding!

Lees hier een fragment van Herinnerigen van een denkbeeldig vriendje.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.