Logo-youngadults-site

Nieuwe pics van The Mortal Instruments: City of Bones

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Inderdaad, de ene Young Adult verfilming is nog maar een week van de Nederlandse bios verwijderd – iedereen weet dat we het over Beautiful Creatures hebben – of er is alweer nieuws van de volgende op komst! City of Bones heeft alles in zich om de nieuwste tienersensatie te worden; van de schitterende titel tot zijn in details uitgewerkte mythologie waarop de Young Adult roman gebaseerd is. Zeven spiksplinternieuwe foto’s zetten een cast vol excentrieke personages in de kijker. Kunnen de fans ze herkennen?

Van boven naar onder zijn de volgende personages te zien; Allereerst Jonathan Rhys-Meyers als Valentine Morgenstern, de grote antagonist van het verhaal. Scared yet? Daarna komt Robert Sheehan, die Simon Lewis speelt, Clary’s beste vriend. Krijgen jullie het al een beetje warmer van de derde foto? Clary and Jace certainly do! Ligt het aan mij, of hebben die twee een ongelofelijke charme die van de foto afdruipt? Vervolgens komt er Jemima West als Isabelle Lightwood, onze Shadowhunter. Dan Godfrey Gau als Magnus Bane, de homoseksuele tovenaar. Ten zesde Kevin Zegers als Alec Lightwood, beste vriend van Jace. Ten slotte krijgen we nog een glimp te zien van Jace in zijn ware Shadowhunterstatus. Met dat mes heeft hij echt iets angstaanjagend.

De foto’s zien er stuk voor stuk schitterend uit, en maken me meer dan nieuwsgierig naar de verfilming van dit fenomeen. Naar welke foto gaat jullie voorkeur uit? The Mortal Instruments: City of Bones verschijnt op 29 augustus in de filmzalen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

11 gedachten over “Nieuwe pics van The Mortal Instruments: City of Bones

  1. Ik ben nu halverwege het boek en ik moet inderdaad toegeven, leuk boek!
    En de cast is ook wel goed, ik heb voordat ik begon al eens vlug gekeken hoe ze gecast waren zodat het niet zou tegenvallen haha!

  2. AAAaaaa kan niet wachten. zien zien zien.

  3. Het is al een tijdje geleden dat ik het boek heb gelezen en ik weet niet alles meer zo goed. Maar ik weet niet zo goed of ik uit moet kijken naar de film. Ik oordeel wel als ik hem gezien heb

  4. Vreselijk !. Vind de boeken geweldig maar deze film ga ik NOOIT kijken ! 🙁

  5. OMG :D:D:D:D:D:D:D zoooooooooo geweldig goed gecast:D:D:D, k ga echt al mn vriendinnen meesleuren naar deze film:D, des noods koop die kaartjes voor hen 😀

  6. Bijna iedereen ziet er precies uit zoals ik gehoopt had! 😀
    Kan niet wachten om de film te zien!

  7. Ik hoop dat de film net zo leuk is als de boeken ^^

  8. De boeken zijn echt geweldig! Hoop binnenkort in deel 4 te beginnen. Zeker een aanrader!
    Begon eigenlijk in deel 1 omdat hij maar 5 euro kost, maar kon daarna niet meer stoppen.

  9. Ik heb e ht zin in deze film, hopelijk is die wel beter dan beautiful creatures

  10. duh de derde 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.