Logo-youngadults-site

Preview De verloren held

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

In het najaar verschijnt Sea of Monsters in de bioscoop – het vervolg op Percy Jackson and the Lightning Thief. Alle delen van Percy Jackson en de Olympiërs zijn al verschenen, maar Rick Riordan hield hier niet op met schrijven. De verloren held is het eerste deel in de serie Helden van Olympus. Nieuwsgierig? Wij hebben hiervan een leesfragment.

Het verhaal
Jason heeft een probleem. Hij kan zich niets meer herinneren van voordat hij wakker werd in een schoolbus. Hand in hand met een meisje dat zijn vriendinnetje Piper blijkt te zijn. Hij schijnt op een kostschool te zitten voor ‘slechte kinderen’ en heeft een beste vriend genaamd Leo. Hoe hij hier terecht is gekomen? Geen idee, maar iets is goed mis aan dit plaatje.

Piper heeft een geheim. Haar vader wordt al drie dagen vermist en sinds die tijd heeft ze levendige nachtmerries die haar lijken te waarschuwen voor een groot gevaar. Op de een of andere manier kan haar vriendje zich haar niet meer herinneren en de schoolexcursie wordt verstoord door een aanval van vreemde wezens.

Piper wordt samen met Jason en Leo meegenomen naar Kamp Halfbloed. En wat er daar aan de hand is…

Lees hier het fragment van De verloren held van Rick Riordan en laat ons weten wat je ervan vindt. Heb je de eerste serie gelezen en ga je ook aan deze serie beginnen? Of heb je nog niets van Rick Riordan gelezen? Geef hieronder je reactie.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Preview De verloren held

  1. omg!!!!!!!
    ik ben zo een fan hiervan, zelf heb ik het boek nog niet gelezen omdat hij steeds wordt geleend in de bieb maar echt als je hem ziet moet je hem niet laten gaan
    wel moet je de vorige delen hebben gelezen

  2. ooeh deze ga ik zeker lezen, ben een super fan van de Percy Jackson series!

  3. Rick riordan is zelf een god! Zijn boeken zijn zo geweldig en heel grappig! Dit deel ook!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.