Logo-youngadults-site

Preview Gered door een meisje

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Gered door een meisje. De titel alleen al klinkt als een mooi verhaal. En dat is het ook. Steph Bowe schreef een onvergetelijk verhaal over leven, dood, liefde… en je eigen weg vinden. Deze auteur is nog maar 19 jaar en schreef in 2010 dit debuut. Dat vraagt natuurlijk om een leesfragment van deze roman. Wij zijn dol op jong schrijftalent.

Het verhaal
Vanaf het moment dat Sacha uit het water wordt gevist door Jewel weet hij dat ze het is. Maar hadden ze elkaar niet wat eerder kunnen ontmoeten? Sacha is namelijk terminaal ziek. Zijn moeder is overleden en zijn vader moest er zo nodig met de tekenleraar vandoor. En waarom was Jewel er eigenlijk zo op gebrand om in een ijskoud meertje te springen om een onbekende jongen te redden? Heeft ook zij niet al problemen genoeg?

Lees hier het fragment van Gered door een meisje van Steph Bowe. Gelezen? Laat ons weten wat je ervan vindt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Preview Gered door een meisje

  1. Lijkt me een erg mooi boek! Ben benieuwd naar hoe het verder gaat.
    Misschien dat ik hem ga lezen.

  2. Ik heb die juist gereseveerd in de BIB!! 🙂

  3. Ik heb dit boek gelezen. Het is een heel bijzonder en apart verhaal. Een aanrader!

  4. ik vind het lekker weg lezen. met apparte karakters van de hoofdpersonen.
    het voelt wel iets oppervlakkig aan. maar dat past dan weer precies goed bij de hoofdpersonage. ik ben wel door blijven lezen. 🙂 dus dat is wel fijn. zou het boek best graag in zijn geheel willen lezen. het verhaal raakt mij op een apparte manier. en ik ben erg benieuwd naar de rest van het verhaal. erg goed geschreven. zeker weten een aanrader.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.