Logo-youngadults-site

Preview Glijvlucht

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er is al een tijdje geen preview meer op de site verschijnen. Het werd dan ook tijd om daar verandering in te brengen. De komen weken zullen er weer volop previews verschijnen. Zowel van boeken die nog moeten verschijnen als van boeken die er al zijn. Vandaag hebben we een leesfragment van Glijvlucht van Anne-Ginne Goemans voor je.

Het verhaal
Gieles woont met zijn ganzen naast een landingsbaan. De jongen hunkert naar liefde. Van het onbereikbare meisje op internet. En van zijn moeder, de grote afwezige in zijn leven. Met een miraculeus maar gevaarlijk plan probeert hij hun aandacht te winnen.

Lees hier de preview van Glijvlucht van Anne-Ginne Goemans! Wat vind je van deze roman? Is het iets voor jou? We lezen graag je reactie.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Preview Glijvlucht

  1. Het boek is genomineerd geweest voor de Diorapthe Jongerenliteratuur prijs 2012. Ik vind het leuk dat een boek als [i]Glijvlucht[/i] voor zo’n prijs genomineerd wordt. Maar ik ben het wel eens met bovenstaand commentaar van Ilsepils, ik moest ook even wennen aan het gebruik van ‘uw’ ipv ‘u’. Overigens vond ik het erg hilarisch geschreven. Ik denk dat de stijl even wennen is. Ik weet ook nog niet zeker of ik het boek ga lezen hoewel ik – net als de meeste van jullie – alles lees wat los en vast zit

  2. Ik heb de eerste vier bladzijden gelezen. Het gedicht was mooi, de brief aandoenlijk. In het begin ergerde ik me al aan de W achter de U op plekken waar er geen bezit wordt aangegeven. Zodra het me duidelijk was dat het de bedoeling is van de schrijver omdat Gieles fouten maakt, moest ik lachen. Vooral door het stukje “mijn complimenten – ook namens uw vrouw”. Geweldig. xD Echter interesseert het hele onderwerp me verder niet. Voor de lol zou ik het eens als uitschieter kunnen nemen tegen wat ik normaal lees. Maar de laatste tijd doe ik dat al vaker en ik heb niet het idee dat dit boek dat echt waard is. Tot nu toe dan. Misschien als ik lees dat het goed wordt onthaald. In elk geval prettig dat er weer een preview is, Natasja! Nu denk ik alweer anders over het boek dan wanneer ik enkel de beschrijving had gelezen en het omslag had gezien.

  3. ik dacht al dat er weining verschenen waren maar gelukkig weer een nieuwe

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.