Logo-youngadults-site

Na het feest

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Na het feest
Auteur: Hans Petter Laberg

ISBN: 9789025751500

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Stel dat je iets hebt gedaan wat je aan niemand kunt vertellen. Iets waarvan je nooit gedacht had dat je het zou doen. Iets waarmee je iemand beschadigd hebt. Iets waar je de rest van je leven spijt van zult hebben. Hoe ga je dan verder?
Dat is precies waar dit boek over gaat. De vijftienjarige HP heeft zich tijdens een uit de hand gelopen feestje misdragen. Hij heeft een torenhoog schuldgevoel, kan het voorval aan niemand vertellen, en hult zich dan ook de rest van de zomer steeds meer in een cocon van stilzwijgen.
Wat er precies is gebeurd, komt de lezer pas op het allerlaatste moment te weten. Dat maakt het tot een heel spannend boek. Bijzonder is ook dat het in dit boek gaat over de gevoelens van een ‘dader’. Er zijn veel boeken geschreven vanuit het perspectief van een slachtoffer, maar dat van een – in wezen aardige – dader is minstens zo interessant.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.