Logo-youngadults-site

Starstruck

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Starstruck
Auteur: Lauren Conrad

ISBN: 9789020679601

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Madison heeft ontdekt dat niet álle publiciteit goed voor je is. Nadat ze zichzelf heeft aangeven voor diefstal zit ze vast aan een taakstraf, terwijl haar tegenspeelsters van het reality-programma The Fame Game alle aandacht van de camera’s krijgen. Niet dat nieuwkomer Kate Hayes dat nodig heeft – sinds haar liedje plotseling een sensatie werd, gedraagt ze zich alsof ze Katy Perry is. Ondertussen timmert Carmen hard aan de weg als actrice, maar het blijkt moeilijker dan ooit om uit de schaduw van haar beroemde moeder te stappen. Om nog maar niet te spreken over het liefdesleven van de reality stars: er zijn genoeg zelfvoldane macho’s in Hollywood, maar een eerlijke jongen is lastig te vinden. En als twee meisjes hun oog op dezelfde jongen laten vallen, kan dat maar één ding betekenen: on-camera drama.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.