Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Feist – Fire in the Water

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Goedemorgen, allemaal. Tijd om na een lekker gezellig weekend wakker te worden met jullie favoriete muziek uit de Young Adult verfilmingen. Zoals ik vorige week al zei, kunnen jullie een tijdje lang de leukste muziek uit de soundtrack van Breaking Dawn Part 2 horen. Moeilijk! Elk nummer is namelijk op zijn eigen, speciale manier prachtig en vertaalt perfect de gevoelens van Bella of de sfeer van de film. Vandaag is het tijd voor mijn favoriete nummer Fire in the Water van Feist.

Dit liedje is te horen nadat Bella en Edward hun prachtige cottage hebben gekregen, als “cadeautje” van Edwards vampierzus Alice. Hierboven zien jullie een foto van dit wonderlijke sprookjeshuisje. Nu hebben ze eindelijk een plekje om als gezinnetje in rust te leven. Maar natuurlijk ook om te kunnen doen wat ze toen Bella een mens was (normaal gezien) niet mochten doen; met elkaar naar bed gaan. Nu Bella een vampier is, hoeven ze zich geen van beiden in te houden en beschrijft ze het zelf als een van de meest passionele en plezierige ervaringen in haar onsterfelijke leven. Hoewel ik zelf vaak problemen heb met de muziek die afgespeeld wordt tijdens het “seksmoment” in films, beschrijft deze perfect de sfeer en de romantiek die gepaard gaat met passie.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: Feist – Fire in the Water

  1. Wtf?! Een liedje van Leslie heeft een plek gekregen in de laatste Twilight film? Dat wist ik niet eens! Al wil ik sowieso de soundtracklist nog niet luisteren. Ik moet de film nog zien en ik wil me naderhand de dingen herinneren die ik voelde bij de liedjes om de film. Als ik het nu al in een ander kader hoor, associeer ik het minder daarmee. Ben ik blij dat ik dit weekend ga! Nu ik weet dat er ook een liedje van Feist in zit…! =D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.