Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Carter Burwell – Bella’s Lullaby

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het aftellen naar de allerlaatste Twilight film is begonnen! Over exact 23 dagen gaat de Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 om 12 uur in de Nederlandse en Belgische filmzalen in première. Ik heb mijn kaartje al, en jullie? Het wordt de afsluiter van een heel tijdperk. De Twilight Saga heeft de wereld overgenomen, en een heel nieuw genre geïntroduceerd. Vanaf het eerste succes van het vampierverhaal werd het bovennatuurlijke young adult genre echt populair. En de Twilight films zijn een mooi voorbeeld van een geslaagde filmadaptatie!

Als eerbetoon aan de Twilight Saga, zal ik de komende weken op Tuesday Tunes enkele historische tracks de revue laten passeren. Te beginnen bij Bella’s Lullaby van Cartel Burwell. In de boekenreeks komt hij geregeld langs, en ook in de film worden we betoverd door de prachtige muziek wanneer Edward Bella voor het eerst mee neemt naar zijn huis en haar slaapliedje speelt. Als er ooit een jongen voor mij zo’n slaapliedje schrijft, heeft hij me helemaal gewonnen…

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.