Logo-youngadults-site

Stormgevaar

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Het fluistereiland – Stormgevaar (deel 1)
Auteur: Elizabeth George

ISBN: 9789022999806

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De veertienjarige Becca kan de gedachten van anderen lezen – en dat blijkt uiterst gevaarlijk. Zo komt ze erachter dat haar stiefvader zijn zakenpartner heeft vermoord. Als hij Becca’s gave ontdekt en zich realiseert dat ze zijn geheim kent, is ze haar leven niet meer zeker. Haar moeder zorgt ervoor dat Becca een andere identiteit krijgt en stuurt haar naar een onderduikadres op een afgelegen eiland. Daar aangekomen treft ze echter niemand thuis: de bewoonster blijkt net te zijn overleden. Van nu af aan is Becca op zichzelf aangewezen, want ook haar moeder kan ze niet meer bereiken. Ze probeert aansluiting te vinden bij de eilandbewoners, maar dat valt niet mee – door haar bijzondere gaven leert ze ongewild veel meer over hen dan goed voor haar is. Toch ontmoet ze een paar mensen die ze kan vertrouwen. Maar als een van hen, Derric, een mysterieus ongeluk krijgt in het bos en zwaargewond raakt, is alle aandacht opeens op Becca gericht en vreest ze ervoor dat haar ware identiteit bekend zal worden, met alle gevolgen van dien…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Stormgevaar

  1. In het begin vond ik deze vrij saai. Ik moest mezelf echt dwingen om verder te lezen. Maar vanaf het middendeel ongeveer begon dit toch leuk te worden en gebeurde er meer spannende dingen die in het begin eerder verborgen bleven. Deel 2 wil ik dus zeker ook lezen! 🙂

  2. Ik heb hem gelezen, open einde. Moet deel 2 hebben! Is die al uit?

  3. Ik heb dit boek gelezen en het was een super leuk boek!:D

  4. Deze lijkt mij ook best wel leuk!;-)

  5. Deze heb ik net binnen ! (Gewonnen)

  6. deze heb ik op mn lijstje gezet:D lijkt me echt een leuk boek:-)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.