Logo-youngadults-site

Firelight – Achter de nevel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Firelight – Achter de nevel (deel 2)
Auteur: Sophie Jordan

ISBN: 9789020679588

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Jacinda heeft een grote fout gemaakt en moet gedwongen terug naar haar draki-kolonie. Dit betekent dat ze eindelijk weer kan zijn wie ze echt is, een draki, maar ook dat ze Will moet achterlaten en haar straf onder ogen moet zien. Het valt Jacinda zwaar om zich weer aan te passen en de enige die haar hierbij wil helpen is Cassian, de jongen die voor haar bestemd lijkt te zijn. Stukje bij beetje weet ze haar draai te vinden, totdat er ineens een buitenstaander in het draki-dorp opduikt. Will. Hij blijkt op zoek te zijn naar Jacinda en is niet van plan zonder haar weg te gaan.

“Cassian heeft me gewaarschuwd dat ik maatregelen kan verwachten voor wat ik heb gedaan. Ik ben Will kwijt. Tamra is in shock of nog erger. Mam kan me nauwelijks meer aankijken. De gebeurtenissen van deze avond staan op mijn netvlies gebrand. Hoe mijn mensenhuid veranderde en ik voor de neus van Wills familie manifesteerde in mijn draki-gedaante.”

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Firelight – Achter de nevel

 1. Wanneer komt deel 3 uit??
  Ik vind de serie echt super mooi!!
  En ik wil echt graag weten wat er nu gaat gebeuren!!!!

 2. Deel één was een beetje te zoet, vond ik. Ik vind het leuker in boeken als er echt veel spanning, plotwendingen en onverwachte liefdes in voorkomen. Geef toe, het was toch al voorspelbaar dat Jacinda verliefd zou worden op de sexy verboden Will en dan, waarschijnlijk in deel twee (die ik trouwens nog niet gelezen heb) ook nog op Cassian,die ook sexy en verboden is? In ieder geval voor haar gevoelens. En omdat het liefdesthema in deze serie zo overduidelijk aanwezig is, en het jammerlijk faalt, ga ik deze niet kopen.

 3. Ik heb de engelse gister uitgelezen, en hoewel ik hem wel leuk vond was hij lang niet zo goed als deel 1. Maar ik ben wel heel benieuwd naar deel 3. Gelukkig is die hier in amerika al uit 😛

 4. Ook ik moet deel 1 nog lezen, maar ooit zal ik er aan toe komen. Ooit.
  Ik ben al zo lang nieuwsgierig naar Jordan’s boeken, maar mijn stapel is gewoon zo enorm. Hmpf. ):

 5. deze is leuuk:P ga ik op mijn lijstje zetten:-), maar ik moet deel 1 ook nog lezen:P

 6. Ik moet deel 1 nog lezen. Maar dit boek komt ook op de lijst er bij hoor….

 7. Deze moet ik lezen!;-)
  Deze staat al heel lang op mijn lijstje en ergs bovenaan dus..

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.