Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Mumford & Sons + Birdy – Learn me Right

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

September, zucht. Voor velen op deze site het begin van de schooltijd. Terug vroeg opstaan, zeven uur les per dag, bergen huiswerk… Waarom gaat de tijd in de vakantie zo snel voorbij, terwijl hij tijdens school niet lijkt om te gaan? Maar… het is ook de tijd dat we al onze vrienden en klasgenoten weer terugzien, interessante dingen bijleren en misschien ook nog ontdekken wat we in de toekomst willen gaan doen. Mocht het je toch niet kunnen opvrolijken, dan hebben we nog altijd onze Tuesday Tunes 😀

Ook voor vandaag heb ik een liedje uit de soundtrack van Brave voor jullie. Dit maal sloegen twee geliefde muzikale fenomenen de handen in elkaar, en het resultaat mag er zijn! Dit is wat Mumford erover te vertellen had: “It’s quite fun doing a song for a movie rather than for an album. We liked the idea of having an orchestra in the background and having a girl like Birdy sing – it’s been quite liberating.” Learn me Right is een geweldig nummer, en iedere keer dat je het hoort voel je iets magisch. Neem dat gevoel mee naar de saaie schoolbanken en je dag is meteen een stuk fleuriger (:

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: Mumford & Sons + Birdy – Learn me Right

  1. Ik hoef gelukkig pas morgen heen (school)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.