Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Editors – No Sound But The Wind

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Tijd om de maandag nog eens te beginnen met een liedje uit de Twilight Saga. Deze keer eentje uit New Moon, namelijk uit de allerlaatste scène. Wanneer Bella en Edward wegrijden van het huis van de Cullens na de stemming om Bella in een vampier te veranderen, is het liedje te horen.  De song wordt onderbroken wanneer Jacob uit het niets opduikt, zodat ze bijna tegen ‘m aanrijden.

Een van de dingen die ik echt geweldig vind aan de films van The Twilight Saga is toch wel de keuze van de muziek. Die is altijd

zo goed gekozen dat beeld en muziek een worden. Ook ben ik een grote fan van het liedje No sound But The Wind. Voor deze Tuesday Tunes heb ik een live versie gekozen van Rock Werchter 2010. Ik betwijfel of er een liedje is dat ooit mooier op het festival gespeeld is, en het is daar ook wereldwijd bekend om geworden. En niet alleen daarom, want als je goed oplet, zie je wel ’n erg gepassioneerde en grappige mannelijke fan. Deze jongen is ook bekend geworden en is daarna zelfs in een videoclip van de Editors verschenen. Maar ik kijk liever langs hem heen naar de knapperd die naast/voor hem staat. Die zou pas beroemd moeten worden, jongens!

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: Editors – No Sound But The Wind

  1. Prachtig nummer! En die gozer die voor die nut staat, is idd knap… hij heeft wel wat weg van Jared Leto van 30 seconds to Mars en nog een acteur waar ik de naam even niet van weet.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.