Logo-youngadults-site

Review over The Calling, een boek geschreven door Kelley Armstrong

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest


Hallo allemaal!

Heb mijn boek weer uit, hoor! Het heeft me 25 dagen gekost om de 326 Engelstalige pagina’s te lezen. Tikje langer dan ik normaal over een boek doe, maar met mijn eerste Engelse boek sinds 2 jaar tijd moet ik er weer even inkomen!

Dit keer las ik The Calling, het vervolg op The Gathering (in het Nederlands Samenzwering). Ik schreef ook een recentie op Goodreads. Wil je het lezen? klik dan hier. Pas wel op: er zitten flink wat spoilers in. Dus is het lezen voor eigen risico!  

Het is een meewarrig gevoel nu ik weet dat ik deel drie, The Rising, niet zomaar even bij de boekhandel kan halen. Ik zoek nog naar een Engelse site. Eens zien of het waard is om hem vanuit het buitenland te bestellen. Ben er eigenlijk tegen, want het is niet echt goed voor boekenwinkels als iedereen alles via internet bestelt. Maar voor dit boek wil ik wel een uitzondering maken! Heeft iemand misschien een site voor me?

Liefs,

Ilse

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Ilse pils

Ilse pils

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Review over The Calling, een boek geschreven door Kelley Armstrong

  1. Allejezus, ik zie je comment hier nu pas! Kennelijk krijg je daarvan geen meldingen binnen, of ik heb ‘m net over het hoofd gezien… In elk geval: http://www.goodreads.com/user/show/9934257-ilse 😉

  2. Wat is je gebruikers naam daar?!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.