Geplaatst op 3 Reacties

Eerwraak

Titel: Eerwraak
Auteur: Helen Vreeswijk

ISBN: 9789022327807

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Sam wordt smoorverliefd op een beeldschoon Afghaans meisje, Letiva. Zij is geboren en opgegroeid in Nederland maar is grootgebracht volgens de Afghaanse cultuur. Het is een moeizame maar innige relatie, zij weet dat het een taboe is om met een niet-moslimjongen thuis te komen. Als hun relatie aan het licht komt, beginnen de problemen pas echt.

3 gedachten over “Eerwraak

  1. Dit boek wil ik al lang kopn ma k heb et nog nergens gevondn! 😥
    Het ziet er er echt een aangrijpend boek uit! De reden wrm ij dit boek wil lezen is omdat ik al een boek van haar heb gelezen, judas, en ik vond het echt prachtig en aangrijPend en wou meteen meer lezn van deze schrijver. En ieder jaar maar hopen dat zij die schrijver is die naar onze school komt, ik heb nog niet zo veel helul gehad maar ik heb nog een paar jaar school voor mij, dis het kan nog altijd! Duim voor me!!!!!

  2. Deze heb ik al een heeeule tijd op mijn stapel liggen. Sinds zo’n vier jaar of zo? Ik heb een gesigneerd exemplaar. Helen is bij mij op de middelbare school geweest toen ik in de tweede zat, whaha.

  3. Hé, hier staat ook al tweemaal dat er een link is naar Bol.com. Maar de ene is van Cosmox en de ander van Bol.com. xD

Geef een reactie