Logo-youngadults-site

Vijftig tinten grijs

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Vijftig tinten grijs
Auteur: E.L. James

ISBN: 9789044621846

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljonair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt.
Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten. Steeds dieper trekt hij haar zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in. Anastasia geniet aanvankelijk zeer van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert en van de luxe en rijkdom waarmee hij haar omgeeft. Maar meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

10 gedachten over “Vijftig tinten grijs

 1. @ Kelsey:
  Whahaha, dat kan ik me dus helemaal voorstellen! Nou ja, ik ben even oud als jij en hier in huis wordt er niet moeilijk gedaan over zulke dingen. Toch had ik eerst zo mijn bedenkingen. Hoe zat dat dan met ’t afrekenen van het boek in de winkel? Maar ja, achteraf viel het reuze mee. Want ik heb het eergisteren toch gekocht! =D

 2. Ik vind deel 1 de minste en deel 3 de beste. Leuke en verslavende serie maar als je engels een beetje redelijk is zou ik hem echt wel in het engels lezen want ik heb de nederlandse even doorgebladerd en die vond ik echt idioot. Engels is beter.

 3. Ja het is zo dubbel .. Maar omdat het zo’n succes is lijkt het me wel boeiend.
  Wat ik het meeste lees ik dat de mensen die het WEL gelezen hebben, ontzettend enthousiast zijn, maarja of ik zin heb ik zo’n boek

 4. Ik had hem in de boekenwinkel zien liggen, maar er stond op ‘erotische trilogie’ Toen dacht ik dat mijn ouders dat boek vast niet willen zien rondslingeren door het huis…

 5. Ik weet niet goed of ik er zou aan beginnen,
  het boek is razend beroemd in de VS,
  en er zijn veel voor- en tegenstanders van :s
  Dus… eraan beginnen of niet?
  x

 6. Lijkt me een leuk op gaat op me nog te lezen lijst

 7. Echt een super goed boek zeker de moeite waard! Ja er komt wat seks in voor maar als we de tv aanzetten vind ik het heftiger wat we te zien krijgen. Maar het verhaal is spannend en je leeft zo mee met de hoofdpersoon. In het boek zin een traan een lach en verbazing.
  Echt lezen! Ik ben nu in het 2e deel vijftig tinten donkerder bezig.

 8. Zozo, toe maar. Ik heb de titel ergens weleens voorbij zien komen, geloof ik. In de lijst met verwachte boeken misschien? Ik wist in elk geval niet waarover het ging. Heb het dus ook niet gelezen. Maar wat is een PM, Anne?

 9. Je hebt hier een PM over

 10. Oke, het is eigenlijk geen young adult, maar het gaat wel over een studente, dus het hoofdpersonage is wel “young adult”. Het schijnt ook een interessant boek te zijn. Heeft iemand dit gelezen?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.