Logo-youngadults-site

Hot or not? ZAP

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

ZAP gaat over de vijftienjarige Josh en de twaalfjarige Megs, die op een ochtend wakker worden en merken dat er mysterieuze zwarte bollen boven de aarde hangen. Met laserstralen zappen de bollen iedereen weg die zich op straat waagt. Josh probeert samen met zijn vader te overleven in hun huis in Washington, terwijl Megs in haar eentje opgesloten zit in een parkeergarage in Los Angeles. Allebei moeten ze vechten voor hun leven. Zullen ze de invasie van de aliens overleven? In mijn recensie vertelde ik al dat ik dit boek enorm spannend en beklemmend vind. Je valt meteen in het verhaal en kunt bijna niet anders dan het in één ruk uitlezen. Schrijver Stephen Wallenfels weet een bijzondere en beklemmende sfeer neer te zetten, zonder dat hij precies bekendmaakt wat er nu aan de hand is. Wat mij betreft had hij nog wel wat meer over de drijfveren van de aliens mogen vertellen, maar omdat het verhaal verder heel sterk is heb ik ZAP vier sterren gegeven. Wie van jullie heeft dit boek ook gelezen? Zijn jullie het met me eens of vonden jullie het juist goed dat de aliens onbekend blijven?

Breng je stem uit door het boek een waarderingster te geven!

5 sterren = Totally hot
4 sterren = Just hot
3 sterren = A little bit hot, a little bit not
2 sterren = Really not hot
1 ster = Definitely not

Laat een reactie achter met je mening, en vertel waarom je het boek 1, 2, 3, 4, of 5 sterren geeft!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Marije Kok

Marije Kok

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Hot or not? ZAP

  1. 1 ster.
    Er staan veel fouten in het boek en er wordt vaak gebruik gemaakt van woorden zoals “freaky” en “chillax”. Ook is het boek nou niet bepaald spannend. Niet echt een aanrader dus.

  2. Klinkt een beetje……raar

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.