Logo-youngadults-site

Snow White and the Huntsman

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Snow White and the Huntsman
Auteur: Lily Blake

ISBN: 9789048814510

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Lang geleden leefde Sneeuwwitje samen met haar vader, de koning, in een vredig en mooi koninkrijk. Aan dit sprookje komt een bloedig einde als de oogverblindende en wraakzuchtige Ravenna met de koning trouwt en hem vermoordt. Maar na verloop van tijd begint de wrede heerschappij over het koninkrijk zijn tol te eisen bij Ravenna. Haar magie en schoonheid vertonen steeds meer scheurtjes en om het tij te keren, moet ze een maagdelijk hart tot zich nemen. Sneeuwwitje voelt het naderende onheil en slaat op de vlucht. In het Donkere Woud denkt ze veilig te zijn, maar dan stuurt Ravenna jager Eric op pad. Eric belooft Sneeuwwitje mee terug te nemen, maar als hij zijn prooi vindt, twijfelt hij. Moet hij haar vermoorden? Of moet hij van haar de grootste krijger maken die het koninkrijk ooit heeft gekend?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Snow White and the Huntsman

  1. Hahaha is er nu ook al een boek van

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.