Logo-youngadults-site

Kus me & Wespennest

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Kus me & Wespennest
Auteur: Bart Moeyaert

ISBN: 9789045113883

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

In Kus me brengen vier jongeren de middag door bij een meer. Ze spelen een riskant spel: per twee vertrouwen ze elkaar een geheim toe. Maar ieder van hen heeft ook een geheim dat hij niet met een ander wil delen. Als Lena de zwakke plek van de Valse Blonde ontdekt, heeft ze voor het eerst de touwtjes in handen.

Suzanne in Wespennest groeit op in een dorp waar iedereen alles van elkaar weet. Op de dag van het jaarlijkse zomerfeest geeft een onbekende jongen Suzanne het laatste duwtje dat ze nodig heeft om de sfeer van haat en nijd in het dorp voor eens en voor altijd te doorbreken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Kus me & Wespennest

  1. Erg helder, maar klinkt wel als een goed boek.

  2. Hmm, de achterflapteksten laten niet erg veel los over het eigenlijke verhaal buiten dat wat me niet nieuwsgierig maakt. xD

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.