Logo-youngadults-site

Witte kat

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Witte kat
Auteur: Holly Black

ISBN: 9789047517009

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Cassel komt uit een familie van vloekwerkers – mensen die de macht hebben om met slechts een vingeraanraking emoties , herinneringen, geluk of zelfs een heel leven te veranderen. cassel is geen vloekwerker en de enige normale in de familie. Op een klein detail na: drie jaar geleden heeft hij zijn beste vriendin Lila vermoord. Sindsdien heeft Cassel zijn uiterste best gedaan om op te gaan in de menigte en een zo normaal mogelijk leven te leiden. Maar er komen barstjes in zijn facade door terugkerende nachtmerries, waarin telkens een witte kat verschijnt. Cassel ontdekt meer en meer verontrustende dingen en vermoedt dat hij deel uitmaakt van een enorme zwendelarij. Om achter de waarheid te komen, moet Cassel zijn familie te slim af zijn.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Witte kat

  1. Heb hem gelezen en vond hem erg leuk

  2. deze moet k nog leze;-)

  3. Oeh, klinkt best wel origineel! Lekker fictief maar weer eens wat anders dan die vampiers en weerwolven van de laatste tijd. Dit houd ik lekker in m’n achterhoofd. =)

  4. Klinkt interresant.. Misschien ga ik die lezen..

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.