Logo-youngadults-site

Hot or Not? I am number four

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

hot-or-notDeze week heb ik de boekverfilming I am number four gezien, die ik ook gerecenseerd heb. Ik heb erg van deze film genoten, die voldoende actie en special effects had. Daarbij is I am number four een van de eerste sciencefictionverhalen die ik echt interessant vond om te zien. Hoewel ik de film soms een beetje voorspelbaar en overdreven vond, vind ik het toch een aanrader voor iedereen die van bovennatuurlijke young adultboeken houdt. Ik heb het boek wel niet gelezen, maar dit heb ik bewust gedaan omdat ik mijn oordeel hierdoor niet wilde laten beïnvloeden. Daarom geef ik de film vier sterren.

5 sterren = Totally hot
4 sterren = Just hot
3 sterren = A little bit hot, a little bit not
2 sterren = Really not hot
1 ster = Definitely not

Heb jij de film ook gezien? Laat een reactie achter met je mening, en vertel waarom je het boek 1, 2, 3, 4, of 5 sterren geeft!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Hot or Not? I am number four

  1. Ik heb de film gezien en vervolgens alleen De kracht van zes gelezen. De film geef ik 4 sterren.

  2. 4,5 sterren het boek is leuk

  3. 4 sterren, het boek is geweldig, de film minder

  4. 3 sterren. Het verhaal is prachtig, helaas is de film wel een beetje voorspelbaar.
    Pj

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.