Logo-youngadults-site

Firelight, Ziel van vuur

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

FirelightTitel: Firelight – Ziel van vuur
Auteur: Sophie Jordan

ISBN: 9789020679144

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

Jacinda is een draki; ze kan zich transformeren tot een draak. Zodra is vastgesteld dat ze tot een van de meest bijzondere drakisoorten hoort, wordt haar leven beheerst door haar kolonie. In een vlaag van opstandigheid overtreedt ze een van de heiligste wetten. Uit angst voor de straf die onherroepelijk zal volgen, dwingt haar moeder haar om te vluchten naar de mensenwereld, waar haar drakigeest langzaam weg zal sterven. Jacinda zal er alles aan doen om dit te voorkomen. Zelfs als dat betekent dat ze zich moet overgeven aan haar liefde voor Will; een knappe jongen die haar grootste vijand is.

Mijn hart klopt in mijn keel als hij dichterbij komt. Ik weet precies op welk moment hij me ziet. Hij bevriest, hangt roerloos in het water en laat zich naar beneden zakken tot zijn lippen de waterlijn raken.We staren elkaar aan.Nu gaat het gebeuren. Hij gaat de anderen roepen. Ze zullen om me heen zwermen als hongerige roofdieren. Maar ik heb iets, een verdedigingsmiddel dat hij niet heeft. Vuur.Dan zwemt hij in een vloeiende beweging dichterbij. Een spier op zijn kaak beweegt even en er fladdert iets in mijn buik. Hij ziet er niet kwaadaardig uit, zoals ik me had voorgesteld. Hij lijkt eerder. nieuwsgierig.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

13 gedachten over “Firelight, Ziel van vuur

 1. super boek! deel twee was nog beter en nu wil ik deel 3 nog! kan niet wachten ^^ en deel 2 had dan ook zo een open einde …

 2. Ikwil graag deel 1 lezen maar ik weet nie of ie leuk is !

 3. Dit boek is ZO romantisch!!
  Ik wil ook een vriendje zoals Will!
  Al de liefdesverklaringen…
  Echt mega mooi!
  Kan niet wachten op deel 2!!

 4. Wanneer komt deel 2 uit?

 5. Heb dit boek in m’n handen gehad… lijkt me wel leuk

 6. Ik heb hem gelezen en het was echt een super gaaf boek! Ik kan niet wachten tot deel 2 uit komt!

 7. weet iemand wanneer deel 2 uitkomt?
  ik kan het zelf namelijk nergens vinden.
  deel 1 vond ik echt geweldig!

 8. Ik wacht met smart op deel 2, onwijs goed!

 9. ik vind het boek erg leuk leuk geschreven kan niet wachten tot deel 2 uitkomt een aanrader dus

 10. Ben benieuwt

 11. Op goodreads zijn de meningen van vooral Amerikanen erg verdeeld, dus dat heeft me best wel aan het twijfelen gezet. Maar als ik hem tegenkom in de winkel weet ik toch wel zeker dat ik mezelf niet kan beheersen… 😀

 12. Ik wil dit boek ook erg graag lezen, maar ik heb mezelf voor deze maand een verbod opgelegd om boeken te kopen. En de bieb heeft m nog niet. Dus afwachten. 🙁

 13. Ik kan niet wachten tot deze binnenkomt. Ik heb hem al besteld. Als het goed is komt het morgen binnen.. 8)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.