Logo-youngadults-site

Preview Firelight

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

FirelightFirelight – Ziel van vuur van Sophie Jordan verschijnt over twee dagen op 18 februari, maar wij kunnen jullie vast wel blij maken met een voorproefje van het eerste hoofdstuk! Ik was een van de gelukkige die een aantal weken geleden al een ARC mocht lezen en ik weet zeker dat veel van jullie lezers zullen smullen van dit spannende en originele liefdesverhaal!

Het verhaal
Jacinda is een draki; ze kan zich transformeren tot een draak. Zodra is vastgesteld dat ze tot een van de meest bijzondere drakisoorten hoort, wordt haar leven beheerst door haar kolonie. In een vlaag van opstandigheid overtreedt ze een van de heiligste wetten. Uit angst voor de straf die onherroepelijk zal volgen, dwingt haar moeder haar om te vluchten naar de mensenwereld, waar haar drakigeest langzaam weg zal sterven. Jacinda zal er alles aan doen om dit te voorkomen. Zelfs als dat betekent dat ze zich moet overgeven aan haar liefde voor Will; een knappe jongen die haar grootste vijand is.

Lees hier de preview van het eerste hoofdstuk van Firelight. Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Wij vonden het in ieder geval een spannend verhaal!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Preview Firelight

 1. ik heb het gevonden
  ga het gelijk lezen (:

 2. ik wil het heel graag lezen!!!!
  ik ga even de bieb afstruinen (:

 3. Ik wil dit boek gewoon

 4. dit boek lijkt me nou echt een goed boek :d
  Zet ik ook op mijn lijstje boeken (waarvoor ik GEEN geld heb :sad:-)

 5. Oeh, dat boek ga ik zeker lezen. 😀

 6. Tis een leuk boek, leest makkelijk weg. (heb hem in 1 middag uitgelezen)
  Ga deel 2 zeker lezen 🙂

 7. Ik heb hem besteld!! Hoop het zo snel mogelijk te ontvangen. Zaterdag komt hij uit.. Dan denk ik dat ik hem maandag of dinsdag al heb.. KAN NIET MEER WACHTEN!!!! 🙂

 8. Ja ik heb hem al in huis!!!!!!!!!
  ZOOOOOO HAPPY 😀
  (doet een vreugdedansje)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.