Logo-youngadults-site

Verrukkelijk

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

verrukkelijkTitel: De it-girl – Verrukkelijk (deel 4)
Auteur: Cecily von Ziegesar

ISBN: 9789069748894

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

Een nieuw jaar, een nieuwe school en daarmee dus óók een nieuwe Jenny. Al sinds Jenny aankwam op Waverly Academy – de kostschool voor de New Yorkse jetset – roddelt iedereen over haar en haar verrukkelijke lichaam. Ze is nog altijd vastbesloten om het populairste meisje van de school te worden, maar dat gaat minder gemakkelijk dan ze van tevoren had gedacht. Al snel duiken er roddels uit haar verleden op, die haar een ander imago geven dan ze had gehoopt. En haar kamergenoten Tinsley, Brett en Callie werken ook al niet echt mee…
Heel Waverly kijkt en fluistert – afgewisseld met roddelrijke chatsessies en e-mailberichten. Met zulke wilde meiden kan er van alles gebeuren, maar er kan er maar één de it-girl zijn!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Verrukkelijk

  1. Hmw, eerlijk gezegd is het enige wat me aantrekt aan dit boek de cover. Ligt het aan mij of lijken de roddels die zo worden verspreid te gaan over haar buik op de voorkant? Het lijkt net of ze zwanger is…

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.