Logo-youngadults-site

Offergave

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

offergaveTitel: Academicus Vampyrus – Offergave – deel 6
Auteur: Richelle Mead

ISBN: 9789048810437

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

Rose Hathaway heeft altijd geleefd naar haar eigen regels. Ze brak de wet door weg te lopen van St. Vladimir’s Academy met haar beste vriendin Lissa, de laatst nog levende Dragomir prinses. Ze nam het ook niet zo nauw met de regels toen ze verliefd werd op haar knappe, maar uiteraard off limits instructeur Dimitri. En ze wist koningin Tatiana te verslaan, de leider van de Moroi wereld, terwijl ze niet alleen haar leven maar ook haar reputatie op het spel zette om generaties dhampiers te redden. Nu heeft de arm der wet Rose eindelijk ingehaald – voor een misdaad die ze niet eens gepleegd heeft. Ze zit in de gevangenis voor de hoogst denkbare overtreding: de moord op een vorst.
Zowel Dimitri als Adrian moeten haar helpen om de laatste persoon te vinden die haar executie kan uitstellen en de Moroi ertoe te dwingen een schokkende nieuwe kandidaat voor voor de troon te erkennen: Vasilisa Dragomir.
Maar de klok blijft maar tikken, en Rose is in levensgevaar. De grote vraag is: als je leven in het teken staat van het redden van anderen, wie redt jou dan?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Offergave

  1. van hier boven

  2. ik ben een fan deze serie maar ik kan de LAATSTE 3 BOEKEN niet vinden. trouwens loopt het goed af met Dimitri en Rose. a.u.b.

  3. O. Mijn. God. Eindelijk is deel zes er! Nu mag ik dus van mezelf aan de slag gaan in deel vijf. =D Ik wilde per se minstens twee boeken ervan achter elkaar uitlezen. Komt geweldig uit. Hoef nog maar 10 bladzijden in m’n vorige boek. Kan ik net na het boekverslag beginnen in een nieuw boek, deel 5 dus! =)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.