Logo-youngadults-site

Password

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

PasswordTitel: Password
Auteur: Mirjam Mous

ISBN: 9789000302598

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Mick treft zijn beste en enige vriend Jerro bewusteloos aan op zijn slaapkamer. Hij laat een ziekenwagen komen. Van het ambulancepersoneel mag hij niet meerijden, dus haast hij zich op de fiets naar het ziekenhuis. Maar als hij bij de balie naar Jerro Prins informeert, krijgt hij te horen dat er niemand met die naam is binnengebracht. Stefan wordt na schooltijd opgewacht door een onbekende man. Hij vertrouwt het niet en gaat ervandoor, terwijl hij wanhopig probeert om de achtervolger af te schudden. De levens van de drie jongens raken onlosmakelijk met elkaar verweven. Vreemde gebeurtenissen volgen elkaar op en Jerro en Stefan lopen groot gevaar. Zal het Mick lukken om hen tijdig te redden?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Password

  1. Lijkt me een erg leuk boek, boy7 is ook héél goed!

  2. Wat een prachtig nieuw boek van Mirjam Mous. Je bekijkt dit boek vanuit 3 oogpunten 3 verschillende jongens. Dit geeft een bijzondere draai aan het boek omdat je de beweegredenen van de persoon hierdoor beter begrijpt. Het boek is vanaf de eerste bladzijde spannend. In het begin van het boek begrijp je niets van wat er gebeurd. Iets over de helft van het boek begin je het te begrijpen en dan wil je alleen nog maar zo snel mogelijk naar het einde van het verhaal om te weten hoe dit allemaal heeft kunnen gebeuren en hoe het in elkaar steekt. Een echte aanrader voor iedereen.

    Voor de mensen die via bol.com kijken ik heb deze recensie daar ook geschreven. Maar onder een andere naam.

  3. [b]Ik kan niet wachten om dit boek te lezen! Mirjam Mous is echt een goede schrijver. Boy 7 is ook een van mijn lievelingsboeken.
    Dit boek komt zeker op mijn lijstje te staan! (:[/b]

  4. Hier ben ik wel benieuwd naar 🙂
    Vond boy7 ook een goed boek

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.