Logo-youngadults-site

Het stroeve touw

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

9789021803234Titel: Het stroeve touw
Auteur: Alan Bradley

ISBN: 9789021803234

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Flavia de Luce is elf jaar, hoogbegaafd en dol op scheikunde – en op misdaad. In haar scheikundelab maakt ze gifbrouwsels, die ze bij voorkeur test op haar twee zussen. Op een morgen stuit Flavia op de beroemde poppenspeler Rupert Porson die vanwege motorpech vastzit in het dorp Bishop’s Lacey. Omdat hij moet wachten op reparatie, voert hij een gratis show op voor de dorpsbewoners – maar de show eindigt abrupt met Ruperts spectaculaire en onnatuurlijke dood. Terwijl de politie de grootste moeite heeft om het mysterie op te lossen, heeft de gewiekste Flavia meer succes. Door haar slimme vragen komt ze al snel met een aantal mogelijke verdachten. Maar daarmee komen ook duistere zaken aan het licht die vooral geheim hadden moeten blijven…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Het stroeve touw

  1. Hmm, het eerste zinnetje klinkt tof. Maar daarna klinkt het me een beetje te kinderlijk in de oren. Nou ja, misschien lees ik het nog wel eens. =)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.