Logo-youngadults-site

Spiegelbeeld

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

spiegelbeeldTitel: Spiegelbeeld
Auteur: Sharmeela de Roo

ISBN: 9789022561836

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Op 12-jarige leeftijd ontwikkelde zich bij Sharmeela de Roo zeer geleidelijk een eetstoornis. Wat begon met het overslaan van het ontbijt, resulteerde in een dramatischeeetstoornis, waarvoor ze uiteindelijk zelfs moest worden opgenomen in een kliniek voor eetstoornissen. Haar onzekerheid, de scheiding van haar ouders en het gevoel nergens te worden begrepen, werden ondergeschikt gemaakt aan haar obsessie ten aanzien van voedsel. Als tenslotte haar vriendin en lotgenote Femke overlijdt, begint langzaam tot haar door te dringen dat ze zo niet verder kan gaan. Geschokt door de zelfmoord van haar vriendin gaat Sharmeela het gevecht met haar eetstoornis aan. Het is een lange weg, waarbij opnames, problemen met haar ouders, wonen in een pleeggezin, maar ook haar onzekerheid ten aanzien van haar lichaam telkens weer de boventoon voeren.Spiegelbeeld is een verhaal waarin Sharmeela de Roo niet schroomt om zichzelf, maar vooral haar gevoelens bloot te geven en ons een blik te gunnen in de denkwijze en ervaringen van een jong meisje, vechtend tegen een dodelijke ziekte, maar vooral tegen zichzelf.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Spiegelbeeld

  1. nou echt wel, die ga ik zeker een keer lezen

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.