Logo-youngadults-site

Het dodenpad

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

het_dodenpadTitel: Het dodenpad
Auteur: Kevin Brooks

ISBN: 9789061697923

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Kevin Brooks heeft een uniek schrijftalent waarmee hij de leemte vult tussen jeugdliteratuur en romans voor volwassenen. Het Dodenpad is een spannende roman over de rauwe werkelijkheid, waarin twee broers op een stormachtige nacht ontdekken dat hun zus Rachel op een verschrikkelijke manier om het leven is gebracht. Ze is gevonden op een verlaten plek, gewurgd. Ruben en Cole Ford gaan op zoek naar de moordenaar. Samen reconstrueren ze de laatste reis van hun zus naar een afgelegen dorp in Dartmoor en daar stuiten ze op de dreigende en donkere plek waar Rachel het leven liet… Het Dodenpad is grimmig en boeit tot de laatste pagina. Een adembenemende jeugdthriller over drie pubers en de onomkeerbaarheid van het noodlot.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.