Logo-youngadults-site

Chatroom

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

chatroomTitel: Chatroom
Auteur: Helen Vreeswijk

ISBN: 9789022322321

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Verscholen achter hun anonimiteit surfen Floor en Marcia rond op het internet op zoek naar leuke jongens. Op een profielsite presenteren de meisjes zich zo aantrekkelijk mogelijk. Ze veranderen hun naam en leeftijd en passen hun uiterlijk aan en amuseren zich kostelijk. Helaas zijn Floor en Marcia niet de enigen die de waarheid verdraaien. Op een dag organiseren ze een ontmoeting met hun internet-droomprins. Al snel raken de meisjes verstrikt in een web van intriges en dan verandert een onschuldig avontuur in een ware nachtmerrie.

Dit is hem.’ Nieuwsgierig hield Marcia het gezicht van Floor met haar ogen gevangen. ‘Hij is achttien en hij heet Erik. Nou, wat vind je van hem?’ ‘Waarom is hij eigenlijk in zijn onderbroek?’ wilde Floor weten. ‘Daarom. Wat vind je nou van hem?’ ‘Hij is best knap.’ ‘Best knap? Hij is een stuk.’ Floor grijnsde. ‘Oké, hij is een stuk. Hoelang ken je hem al?’ ‘Bijna drie weken. Hij woont in Antwerpen.’ ‘Antwerpen? Dat is mijlen ver hier vandaan.’ ‘Honderd en twintig kilometers’, wist Marcia. ‘En wat dan nog? We chatten elke dag met elkaar.’ ‘Wat is dat nou met die onderbroek?’ viste Floor. ‘We hebben voor de webcam onze shirts uitgetrokken. Eerst hij en toen ik, gewoon voor de lol.’

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Chatroom

  1. O gut ja, die heb ik ook gelezen! Helen is nog bij mij op school geweest, vandaar dat ik zelfs een aantal handtekeningen te pakken heb weten te krijgen! Eén op een blaadje en een andere in een boek naar haar hand.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.